Kérdése van? Írjon nekünk! info@retrocuccok.hu

Gulf Drumdesign olajoshordó bárasztal

Gulf Drumdesign olajoshordó bárasztal.
Részletek

Gulf Drumdesign olajoshordó bárasztal

Bemutatjuk Önöknek a német Retroger-Drumdesign egyedi bútor manufaktúra hivatalos Gulf bútorait. A világ vezető olajoshordó bútorait készítő műhely exkluzív, magas minőségű Gulf design termékei két design verzióban, Le Mans és Targa Florio fantázianévvel érhetőek el. A kézzel készített, magas minőségű bútorokat speciális, megerősített hordókból készítik.  Minőségüknek köszönhetően többek között olyan márkák hivatalos partnerei mint a Volkswagen AG, Gulf, Porsche stb.

Bármely RetrogeR-Drumdesign hordóbútor nagyszerű választás autó és járműbolondok, autóverseny rajongók vagy klasszikus, veterán járművek kedvelői részére, hogy stílusosan berendezzék, otthonuk, irodájuk, várójuk vagy akár férfibarlangjukat, kényelmes, exkluzív bútorokkal.

A Retroger-Drumdesign manufaktúrát a Gulf olajmárka rendkívül érdekes és látványos történelme ihlette meg, hogy elkészítse a legendás narancs-kék színben pompázó egyedi Gulf design műremekeit.

A cég mesterei által készített bútorok, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, minden darab sorszámozott, dokumentált, garancialevele a készítő mester aláírásával garantálja a minőséget és tartósságot.

A bárasztal általános jellemzői:

- Kézi munkával készítve, speciális 216L-es fém hordókból
- Nagy teherbírású gumi lábak

- Hivatalos Gulf termék
- Biztonsági üveg asztallap
- Kétféle fényezéssel rendelhető: 
      - Vintage: selyemfényű, kézzel készített lakkozás, árnyék effektekkel
      - Future: magasfényű autópari fényezés
- Mindkét fényezés megrendelhető Gulf Le Mans vagy Targa Florio design-al
- Német minőség
- Látványos, tartós bárasztal
- 1 év garancia

Méretei:


Magasság: 105cm
Asztallap átmérő: 70cm
Súly: 24kg