Kérdése van? Írjon nekünk! info@retrocuccok.hu

Gulf Drumdesign olajoshordó fotel

Gulf Drumdesign olajoshordó fotel.
Részletek

Gulf Drumdesign olajoshordó fotel.

 

Bemutatjuk Önöknek a német Retroger-Drumdesign egyedi bútor manufaktúra hivatalos Gulf bútorait. A világ vezető olajoshordó bútorait készítő műhely exkluzív, magas minőségű Gulf design termékei két design verzióban, Le Mans és Targa Florio fantázianévvel érhetőek el. A kézzel készített, magas minőségű bútorokat speciális, megerősített hordókból készítik.  Minőségüknek köszönhetően többek között olyan márkák hivatalos partnerei mint  a Volkswagen AG, Gulf, Porsche stb.

Bármely RetrogeR-Drumdesign hordóbútor nagyszerű választás autó és járműbolondok, autóverseny rajongók vagy klasszikus, veterán járművek kedvelői részére, hogy stílusosan berendezzék, otthonuk, irodájuk, várójuk vagy akár férfibarlangjukat, kényelmes, exkluzív bútorokkal.

A Retroger-Drumdesign manufaktúrát a Gulf olajmárka rendkívül érdekes és látványos történelme ihlette meg, hogy elkészítse a legendás narancs-kék színben pompázó egyedi Gulf design műremekeit.

A cég mesterei által készített bútorok, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, minden darab sorszámozott, dokumentált, garancialevele a készítő mester aláírásával garantálja a minőséget és tartósságot.

 

A fotel általános jellemzői:


- Kézi munkával készítve, speciális 216L-es fém hordókból
- Nagy teherbírású gumi lábak-Hivatalos Gulf termék
- Air-Tex fekete műbőr belső, kék cérnával steppelve
- Kétféle fényezéssel rendelhető: 
      - Vintage: selyemfényű, kézzel készített lakkozás, árnyék effektekkel.
      - Future: magasfényű autópari fényezés
- Mindkét fényezés megrendelhető Gulf Le Mans vagy Gulf Targa Florio design-al
- Német minőség
- Kényelmes, tartós ülőbútor
- 1 év garancia

Méretei:

- Magasság: 78cm
- Átmérő: 59cm
- Súly: 19kg